maanantai 7. tammikuuta 2013

Miro

Meille tulee uusi perheenjäsen: Fi*Irvikissan Aether, "Miro"!

Miro ja töpöhäntä-veli leikkimässä kenkien seassa

Tytöt saavat vahdittavakseen pikkuprinssin. Tämä punatäplikäs poju on rodultaan siperiankissa ja luovutusikäinen 2.2. Uuteen kotiin Kuopioon pikkuinen todennäköisesti lähtee sunnuntaina 3.2. Miekkosen kanssa katsellaan jo hotelleja ja ajateltiin tällä kertaa viipyä Porin seudulla pari yötä viime viikonlopun yhden yön sijaan. Kyllä, me siis kävimme katsomassa Miroa viime lauantaina!

Ensivaikutelma oli, että pikkuinen on kovin leikkisä tapaus sekä itsevarma; Miro tutustui uusiin palvelijoihinsa sillä aikataululla, mikä kuninkaalliselle sopi ja vasta sitten antoi itsensä nostaa sylkkyyn. Tästä pikkuherra hyppäsi piakkoin leikkimään sisarustensa kanssa. Ei ihme - varmasti ollaan ihan mälsiä verrattuna muihin kissanpentuihin. Ainakin kaunis Buffy-emo viihtyi rapsuteltavana pidempään ja oli varsinainen linssilude verrattuna hurjaa vauhtia pitkin huoneita sinkoileviin kakaroihinsa. Kuvia Aetherista yritettiin kovasti ottaa - siis yritettiin - mutta saatiin vain muutama tarkka. :)

Alettiin miehen kanssa miettiä käytännön asioita heti kun Aetherin varaus varmistui - minne vessalaatikko, minkä kokoinen kiipeilypuu, kuinka koirulit suhtautuu? (Sehän rimmasi!)

Oikeastaan viimeisen kysymyksen kohdalla ollaan aika luottavaisia. Tytöthän moikkaavat kaikkia eläimiä suurella ystävällisyydellä ja molemmat olisivat myös pesemässä pienempiä mikäli tilaisuuden saisivat. Meidän valvonta tähän päälle ja tuskin ongelmia tulee. Tuskin. Päätettiin kuitenkin kasvattajien kehotuksesta hommata keittiön ja olohuoneen välille kissaluukulla varustettu portti. Kyllä tyttöjä tulee harmittamaan. ;)

Kiipeilypuu ollaan jo tilattu. Päätettiin kokeilla zooplus.fi :n mallia "Zeus". Kiipeilypuu saa paikkansa olkkarin ison ikkunan edestä. Siitä on hyvä vahtia pihamaata! Samalla hommattiin myös muita tavaroita; kuljetuskoppa (katosta ja edestä aukeava), hiekkalaatikko, parit lelut, ruokakupit (sijoituspaikka lipaston päälle - hähää vaan Muru!) yms. oheiskamaa. Paikallisesta eläinliikkeestä haetaan sitten sopivat harjat ja muut pienemmät tarvikkeet. Niitä en uskaltanut netin kautta tilata. Pitää päästä näpläilemään paikan päällä! Niin ja se kissa-/koiraportti. Sekin haetaan paikallisesta.

Katsotaan mitä Miro tyksii tästä mallista.

Ainoa kysymysmerkki tällä hetkellä on tuo Juwelin 240l:n akvaario. Okei, siinä on päällyskannet, eli tuskin Miro tulee kylpyä ainakaan vahingossa saamaan... Mutta varmaan on pakko ajan kanssa kansia vahvistaa mikäli Miro akvan lämpimän lampun päällä viihtyy. :)

Myönnetään vielä, että ollaan miekkosen kanssa hyvin innoissamme tulevasta perheenlisäyksestä. Päivittäin lässytellään koirillekin, että "tuleekos teille kissakaveri!" sekä keskustellaan kaikesta aiheeseen liittyvästä aina näyttelytoiminnasta virikkeiden rakenteluun. Huiiii, miten me jaksetaan vielä kuukausi odottaa!

Moi, oon Miro...

... Ja oon aika ihana.

"Ai pitäiskö tässä muka poseerata?"

Miehekkeen sylkyssä.

Töpöhäntä-veli Chronos vasemmalla ja Aether, "Miro" oikealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti