perjantai 12. elokuuta 2011

Murulle iski sisustusvimma

Minulle on jo pitkään ollut selvää, että Murulla on silmää kauneudelle. Ihaileehan se itseäänkin harva se päivä heijastavista pinnoista. En kuitenkaan ennen tätä päivää arvannut miten taitavasti Muru osaa kämppää sisustaa - ja se vaati vain neljän tunnin poissaolon!

Lähdimme siis käymään Kuopiossa ja tytöt jäivät mökille kahdestaan noin neljän tunnin ajaksi. Meillä on ollut tapana jättää tytöt "minun huoneeseeni", koska tuvan puolella onkin sitten kaikkea, minkä hammastaminen voisi harmittaa melkoisesti (mm. 3 eri tietokonetta, järjestelmäkamera..). Olen melko varma, että siitä hetkestä lähtien kun "lepyttelylahjaksi" annettu possunkorva oli syöty, Muru käänsi sisustajanvaistonsa päälle ja alkoi järjestelemään huonetta uudelleen.

Neljän tunnin aikana kaikki koirien lelut oli kerätty siististi Murun omaan petiin. Sen jälkeen Muru oli vieraillut minun vaatevarastollani ja vuorannut lattian erilaisilla vaatekappaleilla. Näiden päälle oli aseteltu päiväpeitto - modernisti hieman vinoon. Kun lattia oli sävytetty kattoon ja seiniin sopivaksi, olikin aika siirtyä valaistukseen: Muru oli ajatellut, että tunnelmavalaistus syntyy, kun valonlähteen sijoittaa lattianrajaan. Pöytälamppu siis sijoitettiin hienosti lattialle nojaamaan seinää vasten.

Valaistuksesta neiti siirtyi yksityiskohtiin ja ajatteli selvästi myös minun viihtyvyyttäni. Muru oli sijoitellut muutamat Koiramme-lehdet tyylikkäästi kirjoituspöydän tuolin alle (että ne olisivat käytettävissä mutta eivät tiellä!) ja meikinpuhdistusaine-puteli oli kätevästi pienellä sohvalla, ettei minun tarvitse kumartua sitä ottamaan.

Viimeistelynä Muru oli tuonut sängylle tyynyn ja yöpuvun viereen kissakorvaisen hiuspannan. Ehkäpä neiti yrittää sanoa, että "käytä noita korvia, sovit paremmin laumaan". :)

Vaikka sisustusvietti oli vahvana, ei tuhoamisvietti ollut kuitenkaan herännyt. Kaikki tavarat olivat ehjiä lehtiä myöten - lukuunottamatta nurkassa ollutta pahvilaatikkoa.. Mutta se oli ollut Murun omaisuutta jo aiemmin. ;)

Sisustusgurumme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti