tiistai 16. elokuuta 2011

"Mahrotonta nirsoelua!"

Minin puolelta. Mini on aina ollut hieman kranttu mitä tulee kuivaruokaan - märkäruokaa on sen sijaan syönyt ihan kohtalaisella menestyksellä. Nyt Mini on kuitenkin vienyt nirsoilunsa äärimmäisyyksiin ja omistajansa hermot ovat koetuksella. Mini nimittäin syö ihan tyytyväisenä MURUN ruokaa mutta kieltäytyy koskemasta omaansa (jota taas Muru söisi ihan mielellään). Kasvuikäiselle leonberginkoiralle tarkoitettu ape tuskin on se kaikista paras vaihtoehto tuolle reilun 10 kilon liki 4-vuotiaalle nakille, joten olen yrittänyt saada Minin syömään muita raksuja - huonolla menestyksellä.

Onneksi lemmikkikaupoissa on yleensä myytävänä n. 500g "kokeilupakkauksia" (vaikka niiden kilohinta on törkeä, tulevat silti halvemmaksi kuin seuraava pussikoko joka jäisi syömättä..). Tähän mennessä olen varmaankin kokeillut kaikki Royal Caninin pienten koirien ruokamerkit läpi. Myös nirsojen koirien ruoan. Royal Caninista siirryin kokeilemaan Eukanuban nappuloita. Siitä siirryttiin kokeilemaan josko markettiruoka kelpaisi (olisiko ollut Pedigreeltä?), koska sitä Minille syötettiin edellisessä paikassa. Neiti ei viitsinyt sitä edes haistella.

Tässä vaiheessa joku voisi huolestua - mutta kyllä Mini syö. Ei omaa ruokaansa vaan Murun kiposta. -__-

Seuraavaksi testissä lohenmakuinen ruoka, josta ei ollut saatavilla kokeilupakkausta. Tämän takia kyllä tungen nappulat pienen corgi-mixini kidasta alas vaikka yksi kerrallaan (3kg / 17eur?!). Kämppään levisi pussin avaamishetkellä vieno merellinen tuulahdus (= lemu oli kuin Kuopion sataman kalamarkkinoilta). Ihan naurettavaksihan tämä menee.

Onneksi Murulle kelpaa Royal Caninin sapuskat.

"Tätä mää kyllä söisin!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti