perjantai 2. syyskuuta 2011

Maastonakin naistenvaivoja ja leopossun kauppareissu!

Aika mielenkiintoinen otsikko. Oikeastaan kerrataan tässä viime viikkojen tapahtumia koirarintamalla!

Minillä alkoivat juoksut. Onneksi maastonakilla on juoksut vain kerran noin kahdeksaan kuukauteen ja niistä saa "kärsiä" vain kolmisen viikkoa. Ministä tosin tulee äärettömän hellyydenkipeä ja herkästi loukkaantuva primadonna, joka merkkaa hyvin järjestelmällisesti jokaisen lenkkipolun kulman (olen yrittänyt välttää niitä vilkkaimmin käytettyjä lenkkipolkuja joten antakaa anteeksi poikakoiria omistavat naapurini!). Hieman - no oikeastaan hurjan - inhottavaa on Minin tapa ryömiä aamun pikkutunteina sänkyyn nukkumaan. Ei se ole niin koskaan haitannut mutta juoksujen aikaan saa lakanoita kyllä olla vaihtamassa - etenkin kun pieni corgipossuni mystisesti hukkaa juoksuhousut yöaikaan. Vielä kaksi viikkoa, vielä kaksi viikkoa...

Muru kävi ensimmäistä kertaa eläinkaupassa. Kyllä riitti ihmeteltävää! Muru hieman epäilevänä katseli ensiksi myyjiä; "mitä se minulle lepertelee?" -ilmein kun valittiin uutta huippukivaa lelua. Kuitenkin Muru totteli nätisti "istu"-käskyä ja melkein innostui leikkimään kun sopiva lelu löytyi (nyt onpi kaksi raadon näköistä lötkölelua koulutustarkoituksia varten kaapissa!). Siitä lähdettiin hakemaan Murulle hienon käytöksen ansiosta palkkiota herkkuosastolta. Siinä vaiheessa kun Muru huomasi hyllyjen takana olevan aarreaitan (possunkorvia, keuhkopaloja, luita, puruluurullia..!) pienen leonbergin silmät alkoivat sädehtiä ja viimeisetkin jännityksen rippeet lensivät hurjasti vispaavan hännän saattelemina pois. Valittavaa oli melkein liian paljon mutta Muru lopulta päätyi tuttuun ja turvalliseen possunkorvaan ja yritti melkein itse jo ottaa omansa laatikosta. Siihen vedin rajan: käskin Murun istumaan, otin possunkorvan laatikosta ja ojensin aarteen Murmelille (ja muutama otettiin myös pussiin kotia varten). Siitä jatkettiin kassalle (Muru tietysti ylpeänä pää pystyssä omaa herkkuaan kantaen). Murun onnellinen elehdintä ilahdutti kovasti myyjiäkin. :)

Huomenna olisi tarkoitus treffata taas pitkästä aikaa kaverin koiria Tellua ja Dinaa. Eilen oli Lumikki kyläilemässä. Ihanaa kun tytöt tapaavat koirakavereitaan, etenkin nyt kun koirapuistoon ei juuri ole asiaa. :)

12.5. ja 1.9.
Rakkauspakkaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti