perjantai 1. heinäkuuta 2011

Lumikin kanssa riehumista

Tänään käväistiin kaverini sekä Lumikki-terrierin kanssa jäätelöllä ja uimassa. Murmeli oksenteli pari kertaa edellisenä iltana, joten aamulla tapaaminen vähän myöhästyi kun tarkkailin, että pysyykö sillä nyt aamupala sisällä. Nähtävästi oli mennyt sitten syömään jotain sopimatonta (melko varmasti johtui tuosta yhdestä possulelusta jonka Muru repi torsoksi..). Muru oli oma itsensä, joten tytöt ulos, auto päälle ja ovet auki (että jäähtyy ja ilmastointi alkaa puhaltamaan viileätä - ihana kesäkuumalla!), odoteltiin vähän aikaa ja lähdettiin kohti Puijonlaaksoa. Mini matkusti kuljetushäkissä ja Muru vieressä takapenkillä istuen.

Puijonlaaksosta napattiin kaveri ja Lumikki mukaan ja ajettiin jätskiä hakemaan. Olikin aika operaato, koska pennut olivat niin ihastuneita toisiinsa, etteivät jaksaneet keskittyä nätisti olemaan autosta päästyään. Minikin hölmöili ja talutushihnat olivat sotkussa. :D Kun siitä selvittiin, haettiin tytöille jätski (vaniljapehmistä koirille, itse kokeilin tuota uutuutta, vaahtokarkkia).

Jäätelöltä mentiin Pölhöön uimaan. Alkuriehuntojen jälkeen totesin, että parempi uittaa yhtä "vesiapinaa" kerrallaan. Minihän on uimamaisteri, joten ei siitä kai juuri sen enempää - polskutteli kuin vanha tekijä ympäri rantaa. Muru lähti myös rohkeasti pulikoimaan ja voi kuinka pieni nautti vedestä. Muru ui kerta kerralta hienommin. Lumikkikin saatiin veteen ja valkea terrieri muuttui kovin likaiseksi uimisen jälkeen sattuneen "kieritäänpäs rannalla" -kohtauksen jälkeen. Saipahan uittaa toisen uudestaan ja kuivattaa laiturilla.

Uimisen ja koirien kuivamisen jälkeen mentiin käymään Lumikin kotona. Kaikki sujui hienosti - tai ainakin melkein. Muru lirutti kynnysmatolle vaikka lehtiäkin oli tarjolla.. Noh, näitä sattuu. Onneksi kaveri on ymmärtäväinen - omistaahan hän myös pennun. Tosin 4x pienemmän. :D

Koirat nauttivat selvästi toistensa seurasta. Muru ja Lumikki tulivat toimeen todella hienosti. Varmaan älysivät, että ovat molemmat pentu-aallonpituudella. Minikin leikki mukana, tosin enemmän erotuomarina. Kyllä "pikkuisia" nukuttaa tänään. :)

Pitäisi aloittaa pakkaaminen mökkiä varten. Itselle on helppo pakata mutta muistanko nyt varmasti kaikki koirille? Murulle ruokapussi - check. Minille ruokapussi - check. Kaikki avatut herkkupalat yms. koulutusnamit kaapista - check. Vesileluja rantaleikkeihin - check. Muutama suosikkilelu - check. Kaksi kertaa panta, kaksi kertaa talutushihna - check. Ensiapulaukku kyypakkauksineen - check, löytyy autosta. Kynsisakset ja harjat - check.. Mitähän vielä..!

Ei kuvia (missä välissä niitä olisi kerennyt ottaa??) tältä päivältä mutta laitetaanpas otusten kokoeroa tämän blogitekstin kuvaksi! Eli eilen näytti tältä:

Ei se kokoero oikeasti noin valtaisa
ole. Kamera vääristää mutta hauskalta näyttää? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti