maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannusseikkailuja

"Tuutko tänne jussiks? Ota koirat mukaan!" Ja niin me lähdettiin parin tunnin varoajalla Pohjois-Karjalaan juhannusta viettämään. Aika sulavasti sujui; Murulle nappuloita matkaan pariksi päiväksi, Minille tuoreruokaa ja molemmille muutama puruluu ja lelu. Emännälle vaihtovaatteet. Navigaattori autoon ja menoksi!

Tytöt ponkaisivat autoon kuin vanhat tekijät. Matka kesti noin kolme tuntia. Pysähdyttiin vain kerran matkalla. Muru nukkui, Mini katseli maisemia ja istuskeli. Kuunneltiin radiota ja ihasteltiin tyhjiä teitä. Viimeisen etapin (noin tunnin) aikana vastaan ajoi 2-3 autoa.

Perille saavuttua tytöt saivat paljon ihailuja osakseen. Joka välissä joku rapsutteli. Molemmat juoksentelivat pihapiirissä vapaana (Muru luonnollisesti seurasi taas Miniä joka paikkaan...) ja tutustuivatpa siinä samalla todella ystävälliseen sekarotuiseen "labbis"-koiruliin, johon Muru taisi vähän ihastua. Pihassa tytöillä oli paljon aluetta juosta ja touhuta sekä tutkia joka paikka, käydä morjestamassa porukkaa ja kerjätä herkkuja. Kuinkahan monta kymmentä kertaa kerroin Murun rodun kysyttäessä!

Sisällä olo sujui hienosti. Yö nukuttiin rauhassa, mitä nyt Muru aamulla minun herättyä kävi myös morjestamassa muutamaa lattialla patjalla nukkunutta kaveriani pusuttamalla.. Märkä herätys. :) Ainoastaan seuraavana aamuna lirahti pieni lätäkkö keittiöön ruokailun jälkeen - tosin tästä minä otan syyt niskoilleni, sillä myöhästyin ulos viemisestä muutaman minuutin. Kaikki muut asiat hoituivat hienosti ulos.

Mini ilahdutti porukkaamme biopommeilla, eli leffaa katsellessa lievät sulotuoksut levisivät silloin tällöin sohvan edustalta. Mini on malliesimerkki siitä, että ei tarvitse otuksella kokoa olla huomatuksi tulemisella.. ;)

Yhteenvetona siis hauska juhannus ja tytöt käyttäytyivät varsin mallikelpoisesti. Kehtaa ottaa mukaan uudestaankin! :)

Valitettavasti kuvia ei tullut otettua kuin pari menomatkalta ja niissäkään ei koiria ole, joten laitetaan kuva siitä, kun tytöt vierailivat vanhempien luona. Parvekkeella on aina kiva olla.

Tankkaamasta tulossa.

Partsin oven lasin läpi otettu kuva. Kyttääjäkaksikko.

Murmelilla 16-viikkoisrokotus perjantaina. Sen jälkeen mökille. Saavat juosta vapaina, riehua, kaivaa ja uida sydämensä kyllyydestä sitten. Jihuu! :) Blogiin tosin taitaa tulla pieni tauko.. Katsoo miten nettiyhteydet pelaa kännyn kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti