perjantai 24. kesäkuuta 2011

Kesäisiä tunnelmia

Muutama päivä mökkeilyä takana ja tytskyt mukana menossa, tottakai! Vesi oli todella lämmintä, joten Mini ja Muru menivätkin juna-perävaunu-asetelmaa pitkin rantoja. Pari kertaa kävivät myös uimassa "kunniakierrokset" eli kahlaamasta pulikoimaan.

Mini ui myös matkaa, eli nostettiin muutaman kerran laiturilta järveen kun neiti ei sinne itse uskalla laiturilta hypätä. Liian korkealla kai reuna.

Muru hoiti itsensä uittamisen myös murminaattorimaiseen tapaansa, eli tipahtamalla laiturilta useampaan otteeseen. Muiden reaktio oli lähinnä "joko taas" sen ensimmäisen alkusäikähdyksen jälkeen. On siis sattunut "muutaman" kerran aikaisemminkin. Murulla ei tunnu olevan niin minkäänlaista ongelmaa asian kanssa. Osaahan Muru omasta mielestään uida varsin mallikelpoisesti ja juoksee jokaisen putoamisen jälkeen rannalle polskittuaan takaisin laiturille. Pennun asenne on lähinnä "no ihan itsehän mä tuonne hyppäsin, minäkö muka kömpelösti sinne putoaisin?".

Nyt koirille matokuuria. Murulla on 16-viikkoisrokotus ensi viikon perjantaina ja sen jälkeen lähdetään mökkeilemään pidemmäksi aikaa. Pitääpä ylpeänä mainita, että Muru ei tehnyt yhtään mitään sisälle vieraassa paikassa vaikka pari päivää siellä vietettiin - eikä ole juuri kotonakaan enää sisälle pissinyt. Minun fiksu vauvahauva. :)

Kännykän kätköistä jotain kesäisempää materiaalia:




Mini pulikoi.

Poseerausta.

Murukin taitaa, ihan höntyvissä. :)

Murun paino aamulla 18,1kg. Viime viikosta +0,4kg. Hyppiihän tuo portaittain eikä tasaisesti painoa näköjään tule mutta suunta ainakin on oikea..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti