perjantai 27. toukokuuta 2011

Pölhöilyä

Tuulta ja sadetta uhmaten rämmimme läpi metsämaiseman ja viimein kovan työn ja tuskan jälkeen saavutimme määränpäämme. Kaunista, eikö?

Ei ihan niin kesäistä vielä.

Jos totta puhutaan, niin yllä olevassa kuvassa näkyy Pölhön saaren rantaa. Ja "tuska ja kova työ" tarkoittaa noin viidensadan metrin kävelyä pieneltä parkkipaikalta hiekoitettua polkua pitkin Pölhön grillikatokselle. ;) Ja kaiken lisäksi Pölhö sijaitsee muutaman kilometrin päässä Kuopion keskustasta Saaristokadun varrella. Mielettömän hieno juttu siis, että näin läheltä keskustaa löytyy tämmöinen isohko paikka, jossa on mahdollista grillatakin. Sadekaan ei haittaa, koska paikalla on kota.

Sinne siis mentiin tyttöjen kanssa retkelle. En yksin lähtenyt vaan oli meitä isompi porukka matkassa. Koska Pölhö on sen verran kaukana kuitenkin ajoteistä yms. asutuksesta, annoin tyttöjen riehua vapaana jonkin aikaa. Kävivät jopa kahlailemassa rannassa. Mini leikki vanhaan tapaansa vinttikoiraa ja härnäsi Murua. Muru kuitenkin itsepintaisesti juoksi perässä aina sen minkä pystyi. Loppuajasta Mini sai olla vapaana (tuli hyvin kutsuessa, eli vapaus ansaittu!) ja Muru jammaili kaveriporukan kanssa kodassa. Mini jopa intoutui esittelemään "agilitytaitojaan" eli kotaan ei tultu kutsuttaessa tietenkään oviaukon kautta vaan hypäten ja nousten metrin korkuista seinää pitkin. Murua harmitti, koska en antanut sen loikkia perässä. ;)

Vahtikoira Mini.
Unenpöpperöinen pentu :)
 Semmoista notskia. Ei grillattu kuin maissia kaverin kanssa.
 Lopussa tytöt joutuivat varmuuden vuoksi  hihnaan..
.. Koska paikalle ilmestyi muuta porukkaa. :)

Lähdettäessä alkoi sopivasti satamaan ja päästiin autoon suojaan juuri ennen kuin vettä alkoi tulla rankemmalti. Onnistunut reissu siis; raikasta ilmaa 3-4h ajan ja väsyneet koirat.

Tänään kävin aamulla varaamassa Murulle rokotuksiin ajan eli semmoinen kokemus neidillä edessä ensi viikon perjantaina. Tänään annoin molemmille matokuurin. Se olikin naurettavan helppoa. Tahnaa vaan kermaviili-jauheliha-mixiin ja meni vauhdilla alas. Kävin myös hakemassa apteekista auton ensiapulaukkuun kyypakkauksen.. Parempi vaan varautua kaikkeen.. Muru kun pentumaisesti maistelee ihan kaikkea. Onhan tuon suusta nappastu pois jo parit tupakantumpit, käärepaperia, muoviroskaa ja pikkukiviä.. Kauhea haloo mediassa koiranpaskasta teiden varsilla ja sitten tupakantumppeja joka paikka täynnä ynnä muuta roskaa - ja selvyydeksi, minähän myös kerään noiden jätökset jos ne johonkin muualle kuin ojaan menee tekemään..

Heh, että ei jää koiranpaska viimeiseksi asiaksi tässä kirjoituksessa, laitetaan vielä yksi kuva. Eli tytöt kaivoivat lelukorista ison luun ja omistusriitaa siitä ei saatu aikaiseksi. Hienosti molemmille riitti. :)

"Nam!" (Taustalla Murun sisustama kuljetushäkki!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti