torstai 19. toukokuuta 2011

Karvanlähtöä ja kavereita

Tänään oli ensimmäinen kerta kun Muru sai vieraita kotiin. Muru on siis viettänyt melkein kaksi viikkoa uudessa kodissa ja nyt ajattelin, että on ok päästää kavereita kylään kun Murulle on meidän "ydinperhe" tuttu. Tuo saa myös tavata joitakin ennalta valittuja kavereiden koiria kohtapuoliin (tietty sellaisia, joista tiedän, että ovat ystävällisiä ja rokotukset kunnossa). Negatiivisia kokemuksiahan tässä ei haluta vaan näytetään Murulle, että koirakaverit ovat yhtä kivoja kuin ne ihmiset jotka tulevat rapsuttamaan ja silittelemään. :)

Minillä on ollut ihan hirmuinen karvanlähtö. Osasyyllisenä pidän Muru-stressiä.. Ja veikkaanpa, että tuolle on myös juoksut tulossa.. Tai mitä veikkausta tässä tarvitsee, tänään se on yrittänyt kiivetä Murun selkään kun hormonit alkavat hurista. Kielto (onneksi) tehoaa. Voihan se toki olla alistamistakin mutta Mini tuota harvoin tekee ilman, että juoksut olisivat ajankohtaiset..

Tämän perusteella Mini vaihtaa talviturkin suoraan bikineihin..
(Saalis parilta päivältä suoraan Ministä sekä sohvasta. Mukana ei
ole pölynimuriin päätyneitä karvoja lattialta..)

Murun ensimmäinen rokotus on 12 viikon iässä. Eläinlääkäri neuvoi antamaan Murulle matokuurin 10 päivää ennen tätä, joten ensi viikolla sitten madotetaan Muru (ja Mini). Huomenna on Murun punnitus. :)

Meinaa jäädä kirjoitus lyhyeksi, joten pistetäänpäs vähän lisää kuvasaastetta.

"Gimme that!"

Kultamussut. <3

Ettei ihan tylsäksi söpöilyksi menisi. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti