maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäistunnelmia

Sain hieman paheksuvaa palautetta, kun en ollut blogiin päivittänyt Minin tuoreinta temppua, eli pallon viemistä koriin (moi vaan äiti!). ;) Laitetaan siis ihan ensimmäiseksi video tänne:



Sisko käskyttää ja Minihän tekee. :)


Minillä on ollut oikein mukava pääsiäinen; lenkkeilyä, piknikkiä, koirakavereita ja paaaljon huomiota (siskorakkaani on kaupungissa)! Ilma on ihana (+19C tänään!), joskin katupölyä leijailee kovasti. Mini kaipailisikin kohta jo pesua. Ennen pennun tuloa pitänee pestä tuo maastonakki sekä antaa matokuuri.

Pennusta puheenollen.. Minin "pikkusiskon" noutamiseen on hieman alle kaksi viikkoa ja alkaahan tässä jännittää, että miten Mini suhtautuu.. Aika luottavaisin mielin kuitenkin olen - tuohan rakastaa kaikkia eläimiä ja ihmisiä. Hieman mustasukkaisuutta voi toki esiintyä ja varmasti esiintyykin. Minin tapauksessa mustasukkaisuus on sitä, että koira tunkee nenäänsä minun ja "vieraan" koiran väliin joka välissä. Kokemuksen perusteella parissa päivässä viimeistään menee ohi: näin kävi kun Minin sisko Manta oli täällä jonkin aikaa hoidossa. Pennulle on keksitty urakalla nimiä ja ehdotuksia tulee joka puolelta. Tällä hetkellä pennun koodinimi on "Muru", joten kaipa se Muruksi sitten jää. Rimmaa kivasti Minin kanssa. :)

Laitetaanpa vielä tunnelmia tältä päivältä. Pitkä päivä takana ja siskon sylissä hieman ramaisee:

Zzzz...



1 kommentti: