sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Blogi aloitettu

Tätähän pyydettiin ja viimein sain blogin luotua. :) Eli se on ensimmäinen blogiteksti se!

Blogin otsikon mukaisesti tässä blogissa keskittynen vain nelijalkaisiin hännänheiluttajiin, joita minulta löytyy tällä kirjoitushetkellä yksi kappale ja toinen liittynee seuraamme huhti-toukokuun vaihteessa!

Muita "lemmikkejä" tästä huushollista löytyy perinteisten nurkka-villakoirien lisäksi akvaariollinen kaloja. Lemmikkihistoriani on kuitenkin jonkin verran laajempi; sateenkaarisillalle on siirtynyt tähän mennessä minulle niin rakas ensimmäinen lemmikkini, Onni-kissa, sekä 13 kesyrottaa. Lisäksi minulla on ollut nykyisen akvaarion (Juwelin 240l) lisäksi kolme muuta akvaariota.

Oikeastaan ennen ensimmäistä koiraani Miniä luulin olevani 110% varmuudella kissaihminen. Tämä pieni hännänheiluttaja kuitenkin onnistui horjuttamaan kelkkaa ja minusta kuoriutuikin hyvin lyhyessä ajassa koiraihminen. Mini on ollut "virallisesti" minulla nyt muutamaa kuukautta vaille kolme vuotta ja onnistunut painamaan tassunjälkensä sydämeeni sen verran syvälle, että uskon, että ilman koiraa en enää osaisikaan olla.

Toivotaan, että saan aikaiseksi kirjoittaa ainakin muutaman kerran kuukaudessa kuulumisia, ainakin sen vuoksi, että tekstejä on mukava lukea jälkikäteen (t. nimimerkillä "kadehdin ihmisiä jotka jaksavat pitää päiväkirjaa). :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti