perjantai 8. maaliskuuta 2013

Akvaprojektin kuulumisia

Kirjoitellaanpa miten meidän pikku projekti edistyy.

Petenkoiratarvike toimitti tilauksen taas huippunopeasti. Kaikki rispektit heille. Tilasin siis Arcadian heijastimet, jotka on oikeasti tarkoitettu T8-loisteputkiin (ne oli -40% !!!) mutta kyseiset heijastimet saan hyvin viriteltyä myös T5-loisteputkiin kunhan Saksasta saapuu niihin tarvittavat kiinnikkeet. Saksan tilauksesta ei ole kuulunut taas mitään, status on vieläkin "in process".

Sain huuto.netistä huudettua suhteellisen edullisesti vihreän tiikerilumpeen. Huusin "taimen" mutta sain kasvin, jonka isoimmat lehdet ovat kämmeneni kokoisia. Upea! Pitää vaan kytätä kelluslehtiä tai kohta kasvi valtaa akvaarion! Kaikki seuraavat kasvien kuvat netistä lainattuja.

Nymphaea lotus

Löysin Aqua-Webistä hakemani etualan kasvit:

Blyxa japonica

Glossostigma elatinoides

Hydrocotyle tripartita

Anubias barteri var nana 'petite'

Nymphaea lotus var red

Huuto.netistä löytyi myös mangrovejuurakko, joka on tänään saapunut postiin. Pitää käydä hakemassa se huomenna tai maanantaina. Paketti painaa noin 4kg eli aika iso kanto on tulossa. Huh.

Moorapuu kelluu vieläkin ja mokoman sinnikäs pyrkimys pinnalle on ärsytyskynnys numero 1. Sitä ei voi edes "lukita" pohjalle haluamaani asentoon niin kauan kuin se on päättänyt kellua. Katsoo nyt jätänkö sen valmiiseen suunnitelmaan vai otanko suunnitelman B käyttöön, joka sisältää vain koristeet ja mangrove-juurakot. Yksi mahdollisuus olisi iskeä silikonilla joku kivi kiinni kantoon mutta ei huvittaisi alkaa silikonin kanssa säätämään.

Lemmikkiaseman kanta-asiakaskortti ehti täyttyä ja sillä haettiin tytöille possunkorvat sekä alla olevat keraamiset koristekivet. Ihan outo valo. Oikeassa valossa nuo kivet ovat paljon luonnollisemman näköisiä. Varmasti upeat mustaa hiekkaa vasten. Nuo voisi myös ainakin teoriassa laittaa lappeelleen, koska ovat onttoja ja pohjakalat saisivat niistä kivan piilopaikan mutta katsotaan nyt miten menee, saattaisivat näin kerätä roskia liikaa.


Edestä...

Ja takaa.

Ja vielä yksi yritys erilaisessa valossa.
Eihän tästä tule mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti