maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kevät tulloo!

Eilen käytiin agiradalla katselemassa kaverin kanssa. Vielä on sen verran lumen peittämää ettei voi oikein muuta tehdä kuin juosta ympyrää ja heitellä palloa sekä frisbeetä - mutta eiväthän nuo koirat siitä pahastuneet. Kaksin on kiva telmiä, etenkin kun "kiitorataa" riittää. Mini pinkoi semmoista vauhtia, että Lumikkia selkeästi närkästytti jäädä aina nopeudessa kakkoseksi. :) Mini myös haki hienosti frisbeetä, mitä nyt Lumikki vähän intoilullaan häiritsi ja frisbee unohtui silloin tällöin puolitiehen matkaa (no, sainpa liikuntaa hölkätessä frisbeen perässä ympäri kenttää!). Kyllähän tuolla aikaa tulee näköjään ilman mitään ns. "tekemistä" vietettyä, varmaan oltiin ainakin puolitoista tuntia. Jaksoin viimein ladata myös Movie Makerin niin voi laittaa videoihin jotain muuta taustalle kuin tuulen tuiverrusta.




Kaverukset viilettää!


Paluumatkakin oli varsin hauska; jäätiin nimittäin lukkojen taakse ja jouduttiin kaverin naapuriin evakkoon joksikin aikaa kunnes kaverin siskonpoika kiikutti meille avaimet. Lumikki sai jostakin energiapiikin ja hyppeli vasten Miniä koko visiitin ajan. Mini ei onneksi pahastunut, lysähti vaan maahan ja loi syyllistävän "koitas käyttäytyä, ollaan vierailulla!" ilmeensä kohti riehakasta pentua. Lähti kuitenkin leikkiin mukaan jonkin ajan päästä. Pistetään nyt muutama kuvakin reissusta:

Lumikki ja Mini-idoli

Iiiihana aurinko! Kuvaajaakin näkyy näköjään :)

"Moi oon Lumikki ja oon ihan sottainen."

Lumikki koittaa aloittaa taas kivan jahtausleikin. :)





Sittenpä voisi laittaa tähän tämänpäiväiseltä metsälenkiltä otettua videota ja kuvaa. Oli kerrankin kännykkä mukana menossa ja vieläpä sattui aurinkoinen päivä! Minsku teki myös ensikastautumiset uimapaikalla. Tuollakin viivyttiin varmaan tunti eikä ketään tullut vastaan.. Kummallista. Sen verran kiva lenkkipolku minusta ja niin vähän käyttäjiä. Mutta saipa heitellä palloa rauhassa jahka neiti kahlailultaan rauhoittui - se kun menee vedestä aina varsin villiksi!




Pulipuli, kevät tuli, lumi suli.
(Tuo on todella loivasti syventyvä ranta, eli tuolla jään kohdalla on vedellä syvyyttä noin 20cm.)

Hyvin tarkenee jo kastautua.

Kaivaa kaivaa..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti